Derin Gece
New member
Avantajı başın çok ağrıyor Sadece başınız ağrıyor çünkü o acıdan başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorsunuz. Onu çıkarmayı başardığında dünya acı çekmeye başlar. Ve insan neyin daha kötü olduğunu bilmiyor, ister baş ağrısı, ister dünyanın acısı. Rastgele bir çarşamba günü kahvaltı yaparken, her zamanki migren ağrısı olmadan uyandığımda bunları düşünüyorum. Tereyağını ekmeğin üzerine sürerken radyoda neler konuşulduğunu dinliyorum. fakir Kübaşimdi güçsüz ve bir kasırganın çarptığı yerde, ve fakir Ukrayna'dan, fakir Filistin'den ve hatta fakir İspanya'danMadrid Topluluğu başkanının kişisel bir sorunu olması nedeniyle kolektif sorunların ortadan kalktığı yer. Madrid Topluluğu başkanının başı ağrıdığında, biz Madridliler hastane bekleme listelerinden kaynaklanan komplikasyonları unutuyoruz. Hükümet Başkanı yaralandığında İspanyollar kira fiyatlarına dikkat etmeyi bırakıyoruzateş karşısında cıva çubuğu gibi yükselmeye devam ediyor. Ateş nedeniyle bu sabah kaç çocuk okula gitmeyi bırakacak? Neden ateşi olan çocukların aklıma geldiğini bilmiyorum, belki de bugün çocuk olmayı ve ateşimin olmasını, çok değil, evde kalmaya yetecek kadar olmasını isterdim.
Sanki bu yetmezmiş gibi, Bu gece çok rüya gördüm. Rüyalar, eylemlerinin nerede gerçekleştiğine bakılmaksızın, olay örgüsüne bakılmaksızın her zaman biraz kasvetli bir tona sahiptir. Uyandığımda hafızama geldiler İncil'in bir mezmurundan bazı ayetleryaklaşık olarak şu şekildedir: “Ölümün gölgesi vadisinde yürüsem de hiçbir kötülükten korkmayacağım çünkü sen yanımda olacaksın.” Rüya senaryosunda bir tür “ölüm vadisi” vardır. Aslında siyah beyaz rüya görüyorsunuz. Rüyalar Styx'i anımsatır. Öbür tarafa geçmenin hayalini kurarız, hayatın diğer tarafına mı yoksa çarşamba günlerinin diğer tarafına mı bilmeyiz.
Bu şu anlama geliyor Genellikle uyandığımda bana eşlik eden nevraljiyi neredeyse özledim. Kaçırmayın: eşlik eden bir hayvan olarak nevralji. Nevralji, size bakan ve onu yürüyüşe çıkarmanızı isteyen bir köpek gibidir. Nevraljiyi yürüyüşe çıkarmayı seviyorum ama bugün burada değil. Kötü iş.
Okumaya devam etmek için abone olun
Sanki bu yetmezmiş gibi, Bu gece çok rüya gördüm. Rüyalar, eylemlerinin nerede gerçekleştiğine bakılmaksızın, olay örgüsüne bakılmaksızın her zaman biraz kasvetli bir tona sahiptir. Uyandığımda hafızama geldiler İncil'in bir mezmurundan bazı ayetleryaklaşık olarak şu şekildedir: “Ölümün gölgesi vadisinde yürüsem de hiçbir kötülükten korkmayacağım çünkü sen yanımda olacaksın.” Rüya senaryosunda bir tür “ölüm vadisi” vardır. Aslında siyah beyaz rüya görüyorsunuz. Rüyalar Styx'i anımsatır. Öbür tarafa geçmenin hayalini kurarız, hayatın diğer tarafına mı yoksa çarşamba günlerinin diğer tarafına mı bilmeyiz.
Bu şu anlama geliyor Genellikle uyandığımda bana eşlik eden nevraljiyi neredeyse özledim. Kaçırmayın: eşlik eden bir hayvan olarak nevralji. Nevralji, size bakan ve onu yürüyüşe çıkarmanızı isteyen bir köpek gibidir. Nevraljiyi yürüyüşe çıkarmayı seviyorum ama bugün burada değil. Kötü iş.
Okumaya devam etmek için abone olun