Gresini'nin patronu Masini: “Márquez, iyi Ducati ile 2025'te her şeyi kazanacak”

Derin Gece

New member
“Her iki elimi de sorunsuz bir şekilde ateşe koydum çünkü İşaret (Marquez) bu sezon en az bir grand prix kazandı.” İtalyan Michele Masini, Gresini Racing Team Ducati Takım Yöneticisi ve sağ ellerinden biri Nadia Padovanidul eşi İtalyan şampiyon Fausto Gresini kayıpgeçen ağustos ayının ortasında, sekiz kez motosiklet dünya şampiyonu olan bu sporcunun kendilerini bu sezon podyumun zirvesine taşıyacağına kesinlikle inanıyordu.

Márquez grand prix kazanamadı (Motorlu bölge, Aragon), üçüncüyü kazandı Phillip Adası (Avustralya) ve onları İtalyan yarışlarından birinin, özellikle de 2010'da düzenlenen ilk yarışın galibi yaptığında tüm İtalyan takımının coşkusuna neden oldu. Misano. “Marc inanılmaz biri, o hiç şüphesiz Dünyanın 1 numarası ve mevcut MotoGP gridindeki en iyi sürücü.”

Gresini takımının sorumluluklarının büyük bir kısmını vatandaşıyla paylaşan Masini Carlo MeriniTicaret Direktörü ve Padovani'nin diğer sağ kolu, görüşmenin sonunda şunları söyledi: Avustralya Grand Prix'siO yarışta yaptığını yalnızca Márquez yapabilirdi. “Başlangıçta yaşadığı korkunun ardından ilk virajda 14. oldu ve ilk turun sonunda altıncı oldu. “Marc'ın zihniyeti harika ve yarışları yönetme yeteneği takdire şayan.”

Marc Márquez ve Michele Masini, Pazar günü Avustralya'da podyumun zirvesinde podyumu ve mutluluğu paylaştılar. / GRESINI YARIŞ TAKIMI

“Senin onunla ne yapıyorsun 2023 Ducati'si'As' spor gazetesine yaptığı açıklamada, “O bir fenomene layık, ki Marc da öyle. Gelecek yıl resmi bir Ducati'ye bindiğinde kazanma potansiyeline sahip olacağına inanıyorum. her şey. Evet, her şeyi kazanacağını düşünüyorum.”

Masini, birçok ekip lideri gibi MotoGP Dünya ŞampiyonasıMárquez'in bu yıl henüz son sözü söylemediğine inanıyor. “Marc tüm yarışları kazanma düşüncesiyle koşuyor. “Düzenlenen son yarışların üçünü kazandı ve bu nedenle önümüzdeki üç yarışta da bunu tekrarlayacak güç ve potansiyele sahip olduğunu hissediyor.” Cervera'lı (Lleida) genç adamın zaferini bir başka büyük partiye dönüştüren Gresini ekibinin üyelerinin, Márquez ailesinin en büyüğünün markayı değiştirmek ve bu teklifi kabul etmek için kendilerini seçmesinden dolayı son derece minnettar olduklarını söylemeye gerek yok. Hala dünyanın en iyi sürücüsü olduğunu kanıtlama mücadelesi.