Meghan yine konuştu, o soruya yanıt verdi: Oyunculuğa mı dönüyor?

zenrcade

Active member
Meghan yine konuştu, o soruya yanıt verdi: Oyunculuğa mı dönüyor? class=”medyanet-inline-adv”>

YILLAR GEÇSE DE DEĞİŞMEYEN DURUM
Çok eski zamanlardan yerde yana kamuoyunun ilgi odağında olan İngiliz kraliyet ailesi için yerde hâl tıpkısı şekilde sürüyor.İnsanlar değişti, zaman değişti, hatta Kraliçe 2. Elizabeth öldü ve tahttaki isim beraberce değişti ama Mountbatten Windsor ailesine yönelen merak dolmuş bakışlar hep tıpkısı kaldı… Son yıllarda ailenin en sayı konuşulan üyeleri dahi Prens Harry ile eşi Meghan Markle.

GÖZLERDEN UZAK YAŞAMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER AMA...
Çift, 2020’nin ocak ayında kıdemli kraliyet ailesi üyeliğinden infirak kararını açıklayıp önce Kanada’ya sonra ABD’ye taşındı. O dönemde, “finansal olarak özgür ve gözlerden henüz uzak tek yaşam sürdürmek istediklerini” söylediler.Ama bunun tam tersi oldu. Onlar bile yerde akıllandırma körükleyen bazen ciddi adımlar attı elbette.

class=”medyanet-inline-adv”>

HOLLYWOOD ŞÖHRETLERİ GİBİ… Önce Oprah Winfrey’açınık tek röportaj verip, İngiliz kraliyet ailesini ırkçılık bile karışma bazen konularda suçladılar. Tam sular duruluyor demek yine gündemin ilk sıralarına eski adımlar attılar. Dijital yayın platformlarıyla anlaşmalar yaptılar, Prens Harry; James Corden’ın sohbet programına konuk oldu… Meghan tek evlât kitabı yazdı… Özetle, tipik Hollywood ünlüleri gibi yaşamaya başladılar. Meghan Markle ihtimal dahi evlenmeden önce hep özlemini çektiği yetişkin şöhrete yerde şekilde kavuştu…

ÜNLÜ DERGİYE RÖPORTAJ VERDİ
Pandemi kısıtlamaları süresince Harry ile Meghan bile milyon dolarlık malikanelerinin 4 duvarı arasında kaldılar. Ama sonra kısıtlamalar bitip pandemi sona yaklaşınca türlü etkinliklere katılmaya başladılar. Meghan Markle’ın ünlüleri konuk ettiği pod cast yayını demek; akabinde Cut dergisine verdiği röportaj ve çektirdiği pozlar geldi. Kraliçe’nin ölümü nedeniyle tek süre sessizliğe gömülen çift şimdi yine gündemin ilk sıralarında. Bunun nedeni dahi Meghan Markle’ın Variety dergisine verdiği röportaj.

BİRÇOK SORUYA YANIT VERDİ
41 yaşındaki iki evlât annesi Meghan Markle, Variety ile yaptığı röportajda kendisi hakkındaki yanlış anlamalardan, eski mesleği oyunculuğa dönüp dönmeyeceğine kadar sayı konuda konuştu. Kraliçe’nin kaybının kendisinde özellikle dahi eşi Harry dahi ne tür tek hissî kalça yarattığını anlattı.

EN ÇOK MERAK EDİLEN KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ: Variety’takt Matt Donnelly ile konuşan ve fotoğrafçı Ramona Rosales’in objektifine poz veren Meghan Markle, kendisiyle ilgili en sayı merak edilen soruyu samimi şekilde yanıtladı.

‘OYUNCULUĞA DÖNMEK YOK’
Matt Donnelly’nin “Oyunculuğa geri dönmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Hayır, saçta o işi bitirdim” niteleyerek yanıt verdi Markle. “Asla, ‘asla” dememek gerek sanırım. Ama benim niyetim kesinlikle dönmemek” niteleyerek sürdürdü yerde konudaki sözlerini. MeghanMarkle, kendisinin Hollywood’dan ayrıldığı ve Prens Harry ile evlendiği 2018 yılından yerde yana sektörde sayı tebeddülât olduğunu bile sözlerine ekledi.

DİZİDE 100 BÖLÜM OYNADI: Kendisine şöhret getiren Suits dizisinin 100 bölümünde Rachel Zane karakterini canlandıran Meghan Markle, 2018 yılında hem diziye hem dahi mesleğine veda etti. Aynı yıl, Prens Harry ile evlenip İngiliz kraliyet ailesine girdi ve yeni tek hayata başladı.

‘BENİM HER ZAMAN İYİMSER KOCAM’
Meghan Markle, röportajda Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümüne ve bunun kocası Harry’yi nasıl etkilediğine dahi değindi. Evlendikten sonra Kraliçe tarafından kendisine Sussex Düsesi unvanı verilen Markle, 2.Elizabeth’in ölümünün Harry için karmaşık tek hâl olduğunu belirtti. ‘Benim her zaman iyimser kocam’ niteleyerek nitelendirdiği Harry’nin şu sözlerde Elizabeth’in ölümünü değerlendirdiğini söyledi: “Şimdi kocasıyla yeniden buluştu dedi.” Markle, yerde zor zamanlarda kocası Harry’nin yanında olup onu destekleyebildiği için müteşekkir olduğunu bile ifade etti.

‘KADIN LİDERLİĞİNİN PARLAYAN BİR ÖRNEĞİ’
70 yıl tahtta kalan Kraliçe’nin hükümdarlığı hakkında “kadın liderliğinin parlayan tek örneği” tanımlamasını yaptı Meghan Markle. Harry ile evlendikten kısa tek süre sonra Kraliçe 2. Elizabeth ile tek etkinliğe katılan Meghan Markle “Onunla ilk resmi görevimi, bunun ne kadar özel hissettirdiğini düşündüm. Bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum” niteleyerek konuştu.

Prens Harry’nin, 2018’dahi Meghan Markle ile evlendiği törende Kraliçe’nin, gelinliği içindeki Meghan’a yerde manzara uzun süre unutulmadı.

YENİ BİR BAKIŞ AÇISI
Meghan Markle, Kraliçe’nin ölümünün, kendilerine enerjilerini nereye yönelteceklerine üzerine yeni tek aybakım açısı kazandırdığını belirtti. “Şu anda inşa ettiğimiz şeyler konusunda kendimizi heyecanlı ve enerjik hissediyoruz” dedi.

‘DÜNYAYA İLHAM VERDİK… ÇÜNKÜ İNSANLAR AŞKI SEVER’
Markle, Variety’ye 2018 yılında aileye girdiğinden festekiz kendisiyle ilgili yanlış anlaşılmalar hakkında bile konuştu. Harry ile kendisinin öyküsünün dünyaya ilham verdiğini tamlayan Markle “Çünkü insanlar “trans” sever” diye sözlerini sürdürdü.

AYNI OFİSİ PAYLAŞIYORUZ
Bir süredir ABD’dahi Santa Barbara’bile yaşayan Markle, eşiyle ve çocuklarıyla beraberce günlük hayatlarını nasıl sürdürdüklerini dahi anlattı. Harry ile tek ofisi paylaştıklarını tamlayan Markle, pandemi kısıtlamalarının başladığı günden festekiz evden çalıştıklarını sözlerine ekledi. Bu durumum, iki çocukları Archie ve Lilibet ile vakit geçirme fırsatı yarattığını söyledi.”Harry ve saçta sayı ortak telefon görüşmesi ve online toplantılar yapıyoruz. Harry, yazılı metinlere yanıt verme konusunda sayı iyi. Ben dahi elektronik postalar konusunda olabildiğince hızlı olmaya çalışıyorum. “

‘İKİ SAAT UZAKTA YAŞIYORUZ’: Herkesin düşündüğünün tersine Los Angeles’ta olumsuzlama oradan karayoluyla iki saat uzaklıkta yaşadıklarını tamlayan Markle geçen günlerde yeni yürümeye başlayan kızları Lilibet dahi yanlarındayken tek gün süresince arka arkaya bazen toplantılara katılmak için yollara düştüklerini söyledi. Bu arada ailece çikolatalı kurabiye sevdiklerini ve sık sık hamburgerciye gittiklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLAR: AP, AVALON, MEGA NEWS AGENCY, SPLASH NEWS

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.